Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges ödet ironi.

https://marcusoscarsson.se/ny-mur-i-europa-ska-stoppa-migranter/

 


Ny mur mot dem som ska komma till vårt land,
Länder byggda i sitt eget skal som en sköldpadda,
Kommer de att leva i fred i hundra år av fredliga år.

Vi är överväldigade över att Manoles , hoppets tjänarinna,

kom först med ett mellanmål till kyrkbyggarna.

den första ankomsten måste muras in så att Frälsningskyrkan inte kollapsar.

Eftersom det som byggdes på dagen kollapsar på natten.

Det finns många svårigheter med frihet och demokrati är inte perfekt,

dra migranterna till gränsen för att påverka EU.

Avstängd område

Men vi behövde aldrig bygga en mur för att hålla vårt folk,
För att hindra dem från att lämna oss.
Människorättsorganisationer klagar på skyller, murar, gardinstångar, marschaller.

 

Vilken ironi det är när man bygger murar av precis motsatt anledning.




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-27 09:14



Bookmark and Share


  Koloristen
På 1600-talet hade vi varken problem med integration eller miljöförstöring. Att folk inte kan fatta att det var bättre förr.
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP