Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Blå är natten

Blå är vägen
som natten färdas på

Blå syns kudden
belyst av månens sken

Blå och bråddjupa
är sömnens andetag

Blå är drömfångsten
i fiskarens garn

Blå är nattens slöjdans
när drömmen tar vid

Blått är det sken
som drömmen färgas av

Blå är natten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-27 09:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Här fångar du det nattblåa fint!
2022-01-27

  ULJO
Älskar blå färg.
Fint.
2022-01-27

  Ordsus
Fin!
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP