Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utvilad



vaknade med stjärnstoft i håret
invirad i kokongen
som en kolibri
försiktigt hoppade
ut på grenarna
och andades rymd
och eufori




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-01-27 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP