Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hemkomsten



drog åt snörlivet
inget utrymme fanns
inte ens en insekt
oavsett vingar
fick plats under dessa
knutna linor
varken trummor
eller trumpeter
kan väcka
de redan döda

varken människa eller djur
ska vara uträknad
av det vandringsfolk
som sätter vita duvor
bakom galler








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-01-27 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP