Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bortglömda

800 judar deporterades från Norge
till Tyskland där de slutade
sina liv

Förintelsens dag idag
åminnelse av dem
de bortglömda som försvann
i floden bland de andra
Vi får inte glömma de döda
för de levande

De som gått före oss, de bar sitt kors
och frälste oss




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-01-27 10:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2023-02-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP