Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för att du läser klokuggla <3


Eldsjälar



Det kan vara svårt att sätta fingret på det.
Vad är en eldsjäl, men när de försvinner
lämnar de ett så stort tomrum
att dagen och natten inte förmår fylla det
vid deras eld är vandraren välkommen
de fyller inte koppen med aska
och utplånar tro hopp och drömmar
de inser hur viktiga de är för att andas
och de fyller dagen med harmoni och glädje
De stryker vandrarens päls
med varsamma händer

har mött flera av dem
dessa inspirationskällor
som vänder natt till dag
trots att gråväder och storm välter träd
över vägen




















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-27 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP