Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En gång var jag hjälte

En gång var jag hjälte.
Den tid då världen smälte
för den som stod oskyddad
med risken för sitt eget liv.

En gång var jag viktig,
respekten var uppriktig.
Bad Gud att bli beskyddad
när jag blott följde direktiv.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-27 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP