Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(alltid resenär inom sig själv?)


Känslo-ord av olika de slag?



12-slaget
Fylle-slaget
Upp-slaget
Av-slaget
Bak-slaget
Ut-slaget
In-slaget
As-laget
Inväntar
Med alla
Känslorna
Att få flyga
Vidare från
en Terminal.

Till ett annat Land
trots Corona, mot
bättre vetande


Man blivit godkänd
att anlända till ens
kommande öde och
Äventyr.

Även om alla slags-
slag, blir kvar inom
en.Och blir så helt
olika bemött av olika
Främmande beteenden

Då när man passerat
någon slags yttre och
inre prövnings gräns?

Och ens resväska är
fyllt med en present
förpackning olikfärgade

Trosor o något helt annat
slags gammalt man egent
-ligen inte behöver?




Men ändå tros-skyldigt
släpar sig fram med.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-27 12:27



Bookmark and Share


  bumerang

För att vara en entitet så är det ändå rätt många rader som ryms. Eller ska vi säga - som vi valt att rymma? Jo, det också.
2022-01-28

    Lena Staaf VIP
Slaget kommer väl av slå? Vore bra om vi kunde sluta att slå varandra i huvudet och vara lite mer rädda om varandra. Vänliga tankar (av olika slag!) som får resa inom och utom.
2022-01-27

  Kungskobran VIP
Resor utan mål
är mitt mål
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP