Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stormbyar

 

Rist inte så i vinden

göm din näbb i vingen

slut ögat, dröm dig bort

dit naran inte blåser kall

genom skruden

ännu är gryningen

kantad av frost

bättre dagar snart följer

och sången din

över rutan sköljer

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-01-27 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP