Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Livet och existensen skulle kunna vara
helt underbart ljuvligt för alla människor,
av vilka anledningar är det inte så?

27.1.2022.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-01-27 14:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Därför att det finns människor som tjänar på att utnyttja andra.
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP