Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetskonvojen"100 000 Åkeri och Lastbilar har startat.

 

Även om den prostituerade pressen är öronbedövande tyst, har snöbollarna förvandlats till en enorm lavin. "Frihetskonvojen", där omkring 100 000 åkeri och lastbilar från  USA  närmar sig mot Kanada deltar hittills, är det största evenemanget i sitt slag i mänsklighetens historia.
Hundratusentals människor stöttar dessa modiga män längs vägen.

Det är en unik berättelse om mod, solidaritet, empati.
Hittills har cirka 4,5 miljoner dollar samlats in från mänskliga donationer.

Populärt stöd är aldrig tidigare skådat.
Låt oss åtminstone tänka på denna oöverträffade ansträngning i mänsklighetens historia.
Konvojen som korsar Kanada ligger cirka 100 km bort.
Allas energi, oavsett om det är i form av ekonomiska donationer, mat (tusentals kanadensiska familjer förbereder matpaket till förare), goda tankar eller böner spelar roll.

Tillsammans är vi inte bara starka, utan oövervinnerliga.
PS: Brasilianska lastbils- och lastbilschaufförer gav sig också av till Kanada för att gå med i konvojen.
PS2: Det ser ut som att Australien förbereder en liknande konvoj.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-27 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP