Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isolerad med Corona !

isolerad kall och frusen sitter 

jag på mitt rum och tänker på

 

värmen för snart är sommaren 

här med frihetyen igen . då är det 

 

dax att älska igen älska livet och

allt i det för min egen skulld i alla

 

fall för nu sitter jag ensam och

frusen med Corona . isoleringen 

 

får förnuft till saknad då man 

värderar små saker så mycket

 

starkare en när allt är skälvklart 

och inom räckhåll för nu finns min 

 

värld i ett litet rum . tänk om jag hadde 

värderat mitt förflutnas dagar  som jag

 

värderar det nu i dag vilken skillnad det 

hadde gjort !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-27 15:34



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja denna Coronaplåga är för j...lig. stå ut kära skrivarvän, det blir bättre!
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten