Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säger

De säger: Alla som inte är
glada och superpositiva är
eländiga och onda människor
som måste bestraffas väldigt
hårt och skoningslöst, för så
har Gud bestämt och befallit.
Sorgen, ångesten och förtvivlan
kommer från djävulen och hans
makt måste bekämpas så att
alla kan bli glada och superpositiva
per automatik när de läser Bibeln.
Halleluja, halleluja och pris ske Gud!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-01-27 16:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Du synliggör hur tron kan skuldbelägga istället för att resa upp på ett skickligt sätt.
2022-01-27

    Lena Staaf VIP
Det finns inga som är ständigt glada och superpositiva för så enkelt är inte livet. Men det kan glimta av glädje stundtals och vissa perioder kan man få känna sig lite lagom nöjd också.
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP