Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför



Snön avslöjar vinden
genom att beslöja den
Sekundmetrar syns
utan att finnas
Alltmedan vinden fortsätter
att försvinna
som ett nu




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-27 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor