Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att vara till lags



den som ständigt går
dit fingret pekar
har dödat rösten inom sig
Jantelagen ett fördärv
behåll dina egna nära
stäng pengapungen
det kommer dagar
då du varje slant behöver
låt ingen stjäla dina tankar
eller förvärvade slantar






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-01-27 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP