Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ARE WE NOT ALL VICTIMS OF TIME!!! (Elton Motello)


VI ÄR ALLA OFFER

Vi är alla offer

sade Stig Skogberg en gång

Jag garvade högt och ljudligt

och nästan dagen lång

Hans luriga glimt i ögat

Hans släpiga stockholmssnack

"Låt bli den, den är harmlös!"

sa han apropå en musattack

 

LARZ GUSTAFSSON 27/1 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-01-27 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP