Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp klokuggla



Har försökt och försöker
sticka in armarna i plagget
men alltid sitter fodret
bak och fram
Den skräddaren får inga fler kunder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-01-27 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP