Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart


snart februari
från granen som barnet klätt
faller ett påskägg




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-27 21:50



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det här är för klurigt för mig.
2022-02-16

    Sefarge VIP
Ägget faller ej långt
Från Gran(n)en?
;)
2022-01-31

  Bengt H VIP
Skrattar gott.
2022-01-31

  Nanna X
Jul och påsk och midsommar... Tja det är ju delvis samma låtar iaf.
2022-01-28

  Chan VIP
Hoppingivande och härligt med allt på en gång.
2022-01-28

    Lena Söderkvist VIP
Ett förebådande om våren, tolkar jag din dikt som.
2022-01-28

  lodjuret/seglare VIP
Precis lika 'konsekvent som din text skvallrar om här, beter sig människor, som om julen fortfarande var aktuell, fortsätter de att göra vad de kan för att pynta sina balkonger med ljushower och hindra epileptiker från att ens lämna sin egen bostad. Men varför 'ta hänsyn'? Det är ju mycket mer spännande med kaos i tillvaron. Då 'händer det ju' åtminstone något. Inte alla äter vändstekta ägg, de skulle hellre se fristående höns kläcka idéer än att kycklingar blir grillade av mera ingående förhörsmetoder. Hittills har det visat sig genom experiment, att just djur brukar kunna motstå förhör 'eggstra länge'... Hundar kan övertala matte om hur det ligger till med den saken, katter har visat sig kunna vara 'än mer obstinata' och vägra äta surströmming då den dagen kommer...
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP