Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6

röda kryss längs leden
blodfläckar i pudersnö
istappar i håret

syrefattig luft slår mot
insidan av lungorna
andetagen räcker inte till

att flytta fötterna
ett steg närmare
målet höljt i dimma

glömmer varför hon kämpar
mörkret närmar sig
orkar inte ens ge upp




Fri vers av blimp VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-27 21:51



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Återigen en mycket välskriven text: det som framför allt fångar min uppmärksamhet är hur Du får första och sista strofen att "samtala" med varandra. Om inte allt var så sorligt skulle jag se fram mot nästa text. Men så kan jag ju inte skriva. Jag tror Du förstår vad jag menar.
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP