Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krater

Barriärer
Tomhylsor
Skarpladdat
Varnande
Klarsint
Livslögn
Redo
Låg




Fri vers av killedbycoffee
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-01-27 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee