Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Jag kan inte längre känna doften av regnet på kvällen

Kan inte längre ta på de tjocka partiklar som utgjorde den mörka luften

Kan inte längre förnimma den gula frömassa som beblandade sig i vattenspegeln

Kan inte längre famna livet

Alla dör bort

Under den här himlen

Som en gång

Var röd

Jag kunde skära natten

I tjocka skivor

Lägga dom på min

Själ




Fri vers av Garcia
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-01-27 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Garcia