Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I trivialitet möttes smärta och hopp.


Sorg äter bort våra liv som kariesträ.(Sonett)

Smärta förtär våra liv som karies

 sorg övergick i nostalgi och hopp.

eftersom det är energin

som behöver omvandlas till något.

 

min smärta förvandlas till ord,fraser, berättelser, ekon, drömmar,

min smärta bor i mig och genom mig

är jag den som ger den identitet och värde,

jag bestämmer dess öde.

 

hon är energin som kommer från olika kopplingar,

när hon lägger mitt hjärta i sammet,

då vet att hon kom till mig, 

hon visar en annan bild av mitt liv,

sedan låter jag henne kasta frid i min själ.

 

Jag vet att hon kommer att vakna och gå ensam ...




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-28 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP