Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Traditionell matlagning med icke-smakspecialister.

Önskan att inte konsumera ultraproceserade livsmedel för med sig främmande krafter i köket.
Det är officiellt! Upp till 100 000 utländska arbetare från länder utanför EU kommer att kunna komma till Rumänien.

Mer än 6 500 företag har uppmanat myndigheterna att ta in 83 000 arbetare från länder utanför EU.


De är exemplariska arbetare, utan problem har vi personal från Filippinerna.

Jag hade den också från Nepal. Vi funderar på att ta in lite personal till köket, för servering, för underhåll.
”Det finns 20 000 lediga jobb inom byggnation, på hotell och restauranger, över 5 000. Idag är en dag, som man säger ...
Tvättdag? Det är inte en lätt dag, det är en hektisk dag."

Lyn och Bhong är från Filippinerna och kom för att arbeta på ett hotell i resorten P?ltini? i Sibiu County, för mer än tre år sedan.

Så att vi kan skicka pojken till skolan så att han kan avsluta sina studier och bygga ett hus i Filippinerna.”

Hela min lön går till min fru....




Prosa (Fabel/Saga) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-28 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP