Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Driver

Drömmarna driver
med vågorna,
samlas i en rand
vid horisonten,
glimmar i solnedgången
som en tyst fyrverkeri,
slukas av bottenlöst hav
Ett blåvitt skimmer
är allt som blir kvar
i fullmånens dolska sken




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 75 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-28 09:14



Bookmark and Share


  AndLou VIP
Att se solen i horisonten och hur den speglar sig ända fram till min strand, är som att stå vid början av en guldfärgad bro mot evigheten! Vackert ordat!
2022-01-28

    ej medlem längre
Drömmarna i en rand vid horisonten - en fin bild!
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta