Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tudelat landskap

Vilande stumt
Vinterlandskapet
på båda sidor av vägen

Lika gråmulet och fruset
som vi känner oss
på insidan av karossen

Vi som följer
i vintervägenss spår
Och undviker mittfåran
ishalka

Som ser oss själva
lika bleka och stumma
som det
tudelade vinterlandskap

Vi skär igenom och far förbi




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-28 09:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och lite vemodig text som förmedlar att det är gråmulet och fruset både inom och utom.
2022-01-28

  ULJO
Den förrädiska vintern. Bra skrivet.
2022-01-28

  alicja lappalainen VIP
NATURENS KYLA SPEGLAD I MÄNNISKAN
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP