Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrummet



Väntan är aldrig så lång
som då man sitter
och väntar på sin tur
och ser det blodiga bandaget
börjat droppa
Lika eländigt känns det
människor som trampar
den sköra knoppen
som ur höljet vaknat




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-01-28 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP