Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

Kärleken är universell och gränslös
finner vägar som tidigare var orörda
som fler kan skörda
när den når ut till berörda
världen över
till alla som behöver




Prosa av Katarina W
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-28 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina W

Senast publicerade
Världen
Blandade dikter
* Se alla