Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstande ord

 

 

Sökte hjälp och stöd
när livet var tungt och besvärligt

tröstades med orden

En sten som vänds ofta
växer det ingen mossa på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2022-01-28 10:10



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
DU är i dig en tröst person, trots all sorgen som känns i dina tröstande ord :)
2022-01-30

  Feliaxel VIP
Kloka tänkvärda ord
2022-01-30

  Stisse
Trösterikt.
2022-01-29

  Niliboy
Också en tröst, om än lite stel å enahanda!
2022-01-28

  Öknens Ros VIP
Tänkvärda ord.
2022-01-28

  Eva Helene VIP
Ett lite ovanligt tänkespråk men så fint!
2022-01-28

  Kungskobran VIP
En sten så blank och fin
den var trösten din
2022-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina ord, ja " en sten som vänds ofta växer det ingen mossa på".Tack Marita!
2022-01-28

  Susen VIP
Tänkvärt. Orden som tröst. Våga tala om det som tynger och smärtar
2022-01-28

  Gunnel Eriksson VIP
Tål att fundera över.
2022-01-28

  ULJO
Klokhet i dina ord
2022-01-28

  Sparvögat VIP
Omtanken kan flytta berg, fina ord…
2022-01-28

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om hur ord kan
öppnar upp nya vägar och
möjligheter. Texten ger
lite haikukänsla.
2022-01-28

  Lottie Ålhed VIP
Bearbetning av någonting läser jag in i texten!
2022-01-28

  Kajan VIP
En rörelse kan vara välgörande, det tänker jag vid läsning av denna text; och den avslutande strofen bryter av på ett intressant sätt.
2022-01-28

  Maria Sundelin VIP
Tröst behöver vi alla ibland
Kramar
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP