Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Preventivmedel är också en fara att gå genom tullen i Ryssland, Rumänien, Ungern, och bröstimplantat kan explodera, har du magnetiserat vatten i flaskan oj oj ....


En före detta amerikansk diplomat har gripits i Moskva.

Ge dem minst sagt 1 liter vodka och ett spelbord. det här är rysk roulette, vad som är för väst naturkost för Ryssland är pesten, när vi förstår att vi måste radera gränserna mellan länder med tårar av lycka, inte blod!

 

"Vid tullkontrollen hittades marijuana och cannabisolja i hans bagage", sade ministeriet och tillade att drogerna var "gömda i kontaktlinslådor" och i "elektroniska cigarettpatroner."

Amerikanen greps och placerades i He is åtalad för "drogsmuggling" och "innehav av stora mängder narkotika", varav två fall han riskerar cirka 20 års fängelse i Ryssland, enligt Interfax.

Ryska medier rapporterar att händelsen ägde rum i augusti 2021 och att den före detta diplomaten hade 11 gram marijuana och 8 gram cannabisolja.

Enligt Interfax insisterar Vogel, som arbetade som lärare på en skola i Moskva, att marijuana var medicinskt och ordinerades i USA efter en ryggradsoperation.

Ryssland gör det känner inte igen den medicinska användningen av dessa droger, och amerikanen säger att han inte kände till det.

Den misstänkte – en tidigare amerikansk inrikesminister – var en tidigare anställd vid USA:s ambassad i Moskva och åtnjöt diplomatisk immunitet fram till maj 2021. och Moskva är på den lägsta nivån mitt i Ukraina-krisen.

Ryssland har tidigare pratat om möjligheten att förhandla om ett utbyte av fångar med USA och önskat att den ryske vapenhandlaren Viktor Bout och Konstantin Yaroshenko, en pilot som dömts i USA för kokainhandel, friges.

Enligt ryska myndigheter greps Marc Vogel av tulltjänstemän vid ankomsten till Moskvas flygplats Sheremetyevo med sin fru efter ett flyg från New York.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-28 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP