Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kortslutning



kanhända en framtid
som senare sig uppenbara
då trådarna möts
grannen som inte kan låta bli
leka med faran
kan stå där i ett utbränt hus
av snålhet eller upptäckarlusta
om människor sansade sig
och inte dömer ut andra
oavsett vad eller vem vi är
och tänker mer på varandra
alla har en röst
även om den inte hörs

sorg finna många själar går under
då handen som i rodret håller
aldrig avgått med någon examen
annat än ordbryggeri
sorg den ölen var rena bäskan.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-01-28 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP