Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt

vakuum 

jag bär det med mig

vart jag än går

 

varje plats 

målas med 

tjocka skikt av

något transparent 

liksom lager på lager  

av 

ingenting 

 

det droppar 

lämnar spår

som bara jag kan se 

 

fläckar ner 

 

det är svårt att

två något som

inte syns 

 

det är 

omöjligt att 

veta 

 

vad det 

egentligen 

är 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-28 14:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mycket bra. gillar att titta in till dig. du skriver bra och angeläget.
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad