Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hästarna inte hemma

Tänk det du inte förstår
Allt det som inte går
När hjärnan är som ett anus
Så helt utan manus
Bara så fullt av skit
Onödiga saker som inte hör dit
Saker du inte behöver veta
Inget annat där uppe vill samarbeta
Information som lagrats alla år
Visar sig när man ingenting förstår
Alla människor du mött
När allt annat verkar helt dött
För mycket som är i gång
Du kan texten på en gammal sång
Men inte förstår du det som nyss sas
Det som av dig kanske kan antas
Så kan det vara där uppe i pallet
Hästarna är inte alltid hemma i stallet




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-28 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde