Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu så börjar vår färd

Här och nu så börjar vår färd.
Jag vill älska dig med hela mitt
väsen och offra allt för dig.
Jag vill vara ett ljus i ditt mest ogenomträngliga mörker och jag vill dansa med dig i virvlande
symfonier av en glädje som inte
räds och hukar sig för morgondagens
alla prövningar. Här och nu så börjar
vår färd. Min famn, min själ och mitt
hjärta står öppna för dig livet igenom.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-01-28 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP