Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De självgott försoffade trygghetsnarkomanerna

De självgott försoffade

trygghetsnarkomanernas
kamp för att ha råd med
2000 TV-kanaler till.
Sverige är ett land som
är som skapt för att bli
fundamentalt ensam
och psykiskt sjuk och
väldigt våldsam eller
eller allt på en gång.
Själen som ryser inför
tomrummet och vill få
kontakt till varje pris.
Själv så dansar jag fram
på ängarna till ett körverk
av Vivaldi i en stark känsla
av total lycka och förtröstan.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-01-28 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP