Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykadelisk satanistisk häxrock

Mellan obsidianer och mossagat
Liggandes på en bädd av lavendel och salvia
Till tonerna av Twin Tempel
Är Vi




Fri vers av Nephlinea
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-28 20:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Magisk gudinneligt!
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea