Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugano 1970 (Min kamp 2.22)

Tittar på gamla foton, Lugano 1970

jag i rutig sjalett i blåst framför höga berg

Utan dessa foton, skulle jag minnas?

En tur med bergbana, en promenad på hög höjd,

en varm vind, jo jag minns.

 

En liten flicka i rutig sjalett 

på semester från mobbarna.

Jo jag minns.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-28 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP