Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomens källas embryo

Hur var det nu stöpa om våra materiella kroppar
som virtuella avatarer
shoppa piller från Kina
Rituella piller mot last, lastgammal

Ja, Kina, inte kan
post-Jeff Koons-Amerika
leverera sedvanlig piller
för
konstlad hög livskvalitet

någon av oss vill vara
med en dosett piller och kapslar
piller som lovar embryo till
ungdomens källa,
doseringsask
en accessoar
likt en smarttelefon
en högteknologisk snuttefilt




Fri vers av A. Ostsee
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-28 22:09



Bookmark and Share


  A. Ostsee
Tack
2022-01-28

  cilax VIP
fina stråk här
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee