Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En sorts bokslut


Allt blir vackert då det skymmer
dimman lämnar avtryck på stenen
du målar måne stjärnor med ditt finger
låter dagen somna
genomträngd av himmelsk sång
och på flodens botten
hämtar klockfågeln tiden









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-01-28 22:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tack som balm för själen
2024-02-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP