Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivning med ett gäng härinne. Fick orden fruktade, husets och genom av Lena Söderkvist, lägger till 18, skickar tre av dem till nästa skribent. (Ledtråd nu: Kato/Nato)


Världen (stafett)

Världens bästa Karlsson
vill kastas ut genom husets finingång!
Den fruktade ”riddar kATO”
stel inför dörrklockans ettriga dingdingdång:
Karlssons galnaste knölsvanesång.




Bunden vers (Rim) av Gunwale VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-29 00:30



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Äntligen slår mig den klangliga likheten mellan dessa väsensskilda figurer!!

Sista ordet blir dessutom som ett konglomerat av de bägge föregående rim-mönstren!
2022-01-29

    Lena Söderkvist VIP
Lekfullt med Astrid Lindgren plus roliga ord. Gillar!
2022-01-29

  Nanna X
Härligt actionfyllt avsnitt!
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP