Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retoriker

Gestikulerade händers
arrogans
styckar mitt kärleksgage
mellan små bokstävers tunga ord

Klämd i förträngd passage
tickar tiden
som en tidsinställd bomb

allt verkar tomt idag

Så luras du med din glada melodi
som om innehåll inte läcker ut




Fri vers av Laijza
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-29 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang