Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stuga på landet

Inget i eldstaden antänds
jag vill smyga ut i tallskogen
äta blåbär för zopiklon gör dig hungrig
läkemedel och natur
jagar vi alla kontraster som lindring eller vad det jag allena




Fri vers av A. Ostsee
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-29 06:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mycken väldig bredd i denna
Dikt trots sin "korthet"
;)
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee