Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårfåglar

Vårfåglar, tunna som slöjor
men så sprakande av hopp
att de kan smälta hela vintern
om de bara stannar kvar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 108 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-01-29 06:53



Bookmark and Share


  helenita VIP
Oh ja!
2022-02-04

  Kungskobran VIP
Jag hörde dom härom dan
de kvittra som bara fan
våren kommer snart
mina småfåglar sätter på den fart
2022-01-29

  AndLou VIP
Vackra ord om sköna skiften hos oss själva och hos vår underbara natur!
2022-01-29

  Mats Edin VIP
Så skönt skrivet
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta