Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


924.YOU KNOW...


===
en räkning...
för JORDENS LIV
=nätter byter ut dagar=

räkningar för att
leva på JORDEN
=dagar fastnar
djupare i nätter=

dygnet runt
svävar nederbörd
i plånbökerna

===
VEMS
tsunamivågor...

SÅ KLARA
på räkningarna?
===

...WHO RULES OVER YOU...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-29 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP