Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mörkerseende. Begränsning.


Allt och ingenting


jag såg bara allt
på en gång
eller så såg jag
ingenting alls.
vi sökte efter gryningen,
vi hittade bara natten.
jag såg allt på en gång,
får allt på en gång,
får aldrig allt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 162 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-29 08:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Nästintill "aforism-filosofiskt"skrivet.
Man ser ej träden för allt mörker.
Men anar deras toppar
vid en bit Månljus?
;)
2022-01-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP
den som springer efter två kaniner fångar inga.ha ha...
2022-01-29

  Kajan VIP
Den här gillar jag, tycker den har tre klart avgränsade avsnitt; och berättar mycket med få ord.
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen