Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(inspiration:Christian Lindberg. Musica vitae.youtube.)


"Tilltro till groendets skogslängtan. .."




Ett orört tillstånd
av spröd isskorpa

Du ej behöver
beröra med
din vikt

Låt stå

Allting skall dock
aldrig förstås,
utredas,ändå?

Saknar blåbärs
risets sprödaste
blomklockor

Trots midvinterns
tyngd finns de där

sovandes under
välsignelsens
stilla snödis

Då rötter
Ännu lever

Inom dig

Det viktigaste
av allt

Trots det
ännu är så

Mörkt och
kallt. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-29 08:56



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Antiklåfingrighet är en dygd.
2022-01-31

  KattenKin VIP
Sefargisk poesi, unik och fri. Superfint.
2022-01-30

  Bodingen VIP
Mycket bra!
2022-01-30

    Lena Staaf VIP
Fint och trösterikt att rötterna finns där och tålmodigt väntar in våren och värmen.
2022-01-29

  Kungskobran VIP
Det är svårt att förstå
att att man lever ändå
i denna kalla värld
utan glam och flärd
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP