Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tick tick

Hur flyktig är inte känslan?
Den som talar genom tystnad.
Den som talar genom ögonkast och beröring.
Och du väckte något jag trott var dött.
Röd och pulserande inombords, tick tick tick.
Likt en bomb redo att brisera.
Med andetagen...
...briserar jag...




Fri vers av Nephlinea
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-01-29 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea