Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UtOya


Numera ser vi långt utanför UtOya
som är ett kallnat spår
ändå försöker han skriva sig fri
alla gravar han grävt
Domaren tystar honom
låter riva hans plakat
varje gång han försöker
vända svart till vitt
Journalisters bett biter
måhända dåligt
men deras tungor mal
köttfärsen så gott de kan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-01-29 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP