Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltro

rekommenderad läsning 140 brev
Publicerad 2021-12-16 10:05
tilltro vad innebär det?
ja inte graven som grävdes
däri begravdes sanningen
som utvecklades till
en alltför stor knut

en snöboll växer till en gigant
så händer även med lögnen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-29 10:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
har alltför mycket på schemat för att slösa värdefull tid på det meningslösa
skriver det gör jag
då koppen väller över
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP