Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Så märkligt


Folie de jour blåser sitt horn
ser ständigt lånarna av vår historia
kritstrecksrandiga gubbar
sorterar knivar och gafflar för sig
orättvisor inskränkthet inför annorlunda
har sett de som har slangbellan i bakfickan,
de trampar på såret utan att blinka
Lögnaren vill inte förlora gräver envist efter sand
alla höghus fulla av luft byggda på lösan sand

Tidigare blev jag deprimerad och drog täcket
över dagen, fast det kan ännu hända













Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-01-29 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP