Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modern ekonomi

Hur länge sedan var det vi alla väntade på paren som skulle gifta sig på datumet
060606
jag är kvar i samma väntan
men vet vad Issyk-Kul är
för att göra ett jobb på 30 min
behövs 10 års förberedelse
plus ett maskineri som innefattar
en kaffebonde i Colombia
länk i produktionskedja
kedja levererar stimulerande dryck
till pappersbruk i skogens rike rike
pappkartong behövs till pizza
om du hade bakat pizzan själv
hade du inte haft tid att slå upp
Issyk-Kul




Fri vers av A. Ostsee
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-29 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee